Metode de Plată

Pe site-ul Multimag.ro exista 3 optiuni de plata:

1. Plata Online cu Card Bancar (Visa / Maestro / Mastercard) prin EuPlatesc.ro

Daca ati ales metoda de plata Online prin Card Bancar este necesar sa completati informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

2. Plata în 2 până la 6 rate egale - EuPlatesc.ro

Poți alege plata în rate egale cu Cardurile de Cumpărături de la băncile partenere:

  • Alpha Bank
  • Banca Transilvania
  • First Bank

Dacă preferi să alegi Plata în Rate prin intermediul băncilor partenere, după adăugarea produselor în coșul de cumpărături din magazinul online MULTIMAG, alege Plata cu Cardul Online prin EuPlatesc.ro la finalizare. După confirmarea datelor din comandă vei fi redirecționat(ă) spre pagina securizată de plată a procesatorului de plăți EuPlatesc.ro

3. Plata în numerar la curier (ramburs) sau în Showroom-ul MULTIMAG din Bacău

Plata in numerar se face in lei, integral sau diferenta ramasa in cazul produselor pentru care s-a achitat avans.
In cazul livrarii comenzii prin curierat rapid, achitarea comenzii se va face direct reprezentantului firmei de curierat rapid care va emite si chitanta aferenta incasarii.
Avand in vedere prevederile legislatiei in vigoare, persoanele juridice pot efectua plati cash de maxim de 5.000 lei. Pentru plati mai mari de 5.000 lei recomandam plata prin Ordin de Plata sau online, prin card bancar.

4. Plata prin Transfer Bancar (Ordin de Plată)

Plata prin Ordin de Plata se face in baza eliberarii unei facturi proforme, in contul:
IBAN: RO23UGBI0000212020099RON
Banca: GARANTI BANK
S.C. BACSAFE S.R.L
CIF: RO38578940
Dupa efectuarea platii prin ordin de plata, va rugam sa trimiteti dovada de plata la adresa contact@multimag.ro pentru a pregati produsele pentru expediere, cat mai repede.